41 kişinin 81 tasarımla katıldığı yarışmanın Prof. Tevfik Fikret Uçar,  Prof. Namık Kemal Sarıkavak,  Öğr. Gör. Murat Dorkip,  Yrd. Doc. Ahmet Gürata, Öğr. Gör. Ömer Durmaz, Yrd. Doc. Halime Türkkan, SCA Müzik Vakfı Başkanı Ali Başman, SCA Müzik Vakfı, Başkan Yardımcısı, Murat Başman, SCA Müzik Vakfı, Genel Sekreteri, Pınar Alpay Yüksel’den oluşan jürisinin değerlendirmeleri sonucunda  Amir Asgari oybirliği ile birinciliğe layık görülmüştür.

Yarışmanın ikincilik ödülünü Kayahan Kaya, üçüncülük ödülünü  Gökhan Pahlı almış, mansiyon ödüllerine ise Bahadır Yazıcı, Mehmet Salih Kızılkaya, Turgay Feyzi seçilmiştir.

Ödül alan tasarımcıları kutluyor, yarışmamıza katılan tüm tasarımcılara, Vakfımıza ve Festivalimize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz.

Değerli katkılarından ötürü de Jüri üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Pınar Alpay Yüksel
————————–