160 kişinin 270 tasarımla katıldığı yarışmanın Prof. Tevfik Fikret Uçar,  Prof. Namık Kemal Sarıkavak,  Öğr. Gör. Murat Dorkip,  Yrd. Doc. Ahmet Gürata, Öğr. Gör. Ömer Durmaz, Yrd. Doc. Halime Türkkan, SCA Müzik Vakfı Başkanı Ali Başman, SCA Müzik Vakfı, Başkan Yardımcısı, Murat Başman, SCA Müzik Vakfı, Genel Sekreteri, Pınar Alpay Yüksel’den oluşan jürisinin değerlendirmeleri sonucunda  Zulal Bakır  oybirliği ile birinciliğe layık görülmüştür.

Yarışmanın ikincilik ödülünü Doğa İlyasoğlu, üçüncülük ödülünü  Seher Tuzcu almış, mansiyon ödüllerine ise Arkın Üren, Kayahan Kaya, Fatima Betül Zelzele seçilmiştir.

Yarışma Birincisi: Zühal Bakır

Yarışma İkincisi: Doğa İlyasoğlu

Yarışma Üçüncüsü: Seher Tuzcu

Ödül alan tasarımcıları kutluyor, yarışmamıza katılan tüm tasarımcılara, Vakfımıza ve Festivalimize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz.

Değerli katkılarından ötürü de Jüri üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.