Öz Şarkısını Duyuran Keman

Müşerref Hekimoğlu

80.00 TL 50,00 TL

Yayın: Sevda-Cenap And Müzik Vakfı

Beş yaşındayken kemana başlayan, 12 yaşındayken çıkarılan özel yasayla İdil Biret’le birlikte yurtdışına eğitime gönderilen olağanüstü bir müzik yeteneği… Üstün bir teknik ve duyarlı bir yorum gücünün sahibi… Çoksesli-evrensel müziğin yaygınlaşması için çaba sarfeden, Anadolu’yu karış karış dolaşan bir devrimci… Türk bestecilerinin eserlerini yurtdışında tanıtan bir sanat elçisi… Solistliğini halkın müzik kültürünü arttırmaya adayan bir devlet Ana… 1996’da, İdil Biret’le birlikte, Sevda-Cenap And Müzik Vakfı’nın Onur Ödülü Altın Madalyası ile ödüllendirildi.

Bu kitapta, yakın dostu gazeteci-yazar Müşerref Hekimoğlu’nun kaleminden, bu önemli keman virtüözü Suna Kan’ın fırtınalı yaşam öyküsünü bulacaksınız.

Yayını satın almak isterseniz lütfen 0312 427 08 55 den iletişime geçiniz.