Müzikte Kadın Konserleri

“MÜZİKTE KADIN KONSERLERİ”

CUMHURİYETİN MÜJDESİ

KADININ SESİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı "Türkiye Cumhuriyeti”nin kurulduğu şehir olan Ankara'dan, Cumhuriyetimizin kazandırdıklarından bir seçkiyle  kutluyoruz.

Cumhuriyet ile gelen Özgürlük Eğitim ve Kadın hakları, Konservatuvarların kuruluşu bileşimleri  sonucunda bu alanlarda  yetişerek dünyaya açılabilmiş kadın müzisyenlerimizin hem performanslarına ve  Ankara ile Müzikte Kadın olmayı konuştuğumuz çevrim içi konserlerimize davetlisiniz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin çoksesli müzik hareketinin başladığı şehir olan Başkent Ankara başta olmak üzere ülkemizin müzikal kapasitesi ile klasik müzik alanında yetiştirdiği müzisyen ve toplulukların sanatsal kapasitelerini geliştirmeleri, eser üretimlerini teşvik ve tanıtımları için tüm olanakları ile hizmet eden ve Uluslararası Ankara Müzik Festivali’nin de organizatörü Sevda-Cenap And Müzik Vakfı olarak 29 Ekim Bayramı'mızı Cumhuriyet Kadınlarının seslerini, sözlerini sizlere ulaştırarak kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk  kadını  çağdaş medeniyetin gereği toplumda her alanda olduğu gibi kültür ve sanat hayatında da önemli roller üstlenmektedir.

24-29 Ekim Cumhuriyeti haftası boyunca her gün, her biri  hayatta, doğal yaşamın bir parçası olan anne, eş, kız çocuğu vb. gibi farklı toplumsal sorumluluklara da  sahip, kendini müziğe adamış ve zorlukları aşarak bu noktalara ulaşmış kadın müzisyenlerimiz ile Vakfımızın YOUTUBE kanalında sizlerle buluşturacağız.