3.Dostluk Konseri

3.DOSTLUK KONSERİ

MURAT ÖMÜR TUNCER ESERLERİ GECESİ

Besteci Murat Ömür Tuncer’in eserlerinin keman sanatçısı Doğukan Keskin,  flüt sanatçısı Merve Başoğlu, piyanist Doruk Görkem Tokur, viyola sanatçısı Deniz Çağlarcan ve viyolonsel sanatçısı Erkan Tonyalı tarafından seslendirileceği gece açıklamalı bir yeni müzik konseri…

Sevda Cenap And Müzik Vakfı’nın mekan desteğiyle bestecinin dostları tarafından bestecinin yararına düzenlenen konser 27 Mayıs Cumartesi günü, saat 20.00’de, (Tunalı Hilmi Cad. No: 114/ 26 - 1.Kat)  And Sanat ‘ta.

Murat Ömür Tuncer, 1992 doğumlu besteci, kompozisyon çalışmalarına 2009 yılında İlyas Mirzayev’le başlamış, 2014 yılında Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi kompozisyon bölümüne kabul edilerek bestecilik eğitimini halen Tolga Yayalar’ın öğrencisi olarak sürdürmektedir. Bestecinin çağdaş müzik disiplinini benimseyen çalışmaları, Uluslararası Antalya Piyano Festivali, Sesin Yolculuğu Genç Besteciler Festivali, Bilkent Yeni Müzik Günleri gibi festivallerde seslendirilmiş, ayrıca Royal Conservatory Orchestra (Kanada) ve GoodFellas Ensemble (Türkiye) ile birlikte bazı eserlerinin ilk seslendirilişlerini kendi orkestra şefliğinde gerçekleştirmiştir. Aralarında Mark Andre, Ulrich Kreppein, Uri Mayer ve Vladimir Spivakov’un da bulunduğu pek çok müzisyenle çeşitli atölye çalışmalarında ve master sınıflarında aktif olarak çalışmıştır. Tuncer, 2016 yılında dünyanın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Junior Chamber International (Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) tarafından düzenlenen The Ten Outstanding Young Persons of the World projesi kapsamında "Kültürel Başarı" alanında yılın en başarılı genci ödülüne layık görülmüştür.

Konserin bilet ücreti 25 TL olup konser günü konser salonunda alınabilecek.

PROGRAM

• Invention (2014) solo keman için