Cumhuriyeti Kutluyoruz Karma Resim Sergisi

CUMHURİYETİ KUTLUYORUZ KARMA RESİM SERGİSİ

22 Ekim-6 Kasım 2018

Cumhuriyeti anmak ve kutlamak üzere, Ankara Rüzgarı Kültür ve Sanat Yaşamı Destekleme Derneği, Uluslararası Femin Art Ankara Şubesi ve Sevda-Cenap And Müzik Vakfı tarafından düzenlenen Cumhuriyeti Kutluyoruz Kara Resim Sergisi, 22 Ekim Pazartesi günü, saat 18.30’de, Sevda-Cenap And Müzik Vakfı’nın sanat buluşma noktası olan And Sanat’ta (Tunalı Hilmi Cad. No:114/26) açılacak.

Segide Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından 2010 yılının yıldızlı sanatçısı seçilen Hatice Erdi, Ptt Pul Ressamlarından ve Avrupa Gelinlik Tasarım birinciliği olan Pnar Olgaç olmak üzere Ayşin Cebeci, Duygu Özkır, Elif Hanım Yarar, Gonca Yayan, Mücella Ersoy, Nahide Günler, Nevin Çevik, Remziye Kurttürk, Sevim Sağdıç, Ülker Atakan’dan oluşan 12 Sanatçının Yağlıboya, Batik, ve Suluboya olmak üzere toplam 29 eseri yer almaktadır.

Ankara Rüzgarı Kültür Sanat ve Yaşamı Destekleme Derneği,  bireylerin sanat aracılığı ile  sosyal hayatta daha çok yer alıp, katkıda bulunmaları amacıyla, yolu sanattan geçen kadın-erkek, toplumun tüm katmanlarındaki herkesin sanatın evrensel dili ile bir araya gelmesi için 2012  yılında kurulmuş ve ulusal ve uluslararası etkinlikler düzenlemektedir. Bunlardan biri olan  Türk Anzak dostluğunu anlatan eserlerin yer aldığı "Savaştan Dostluğa Uzananların Hikayesi" isimli sergi gezici sergi olarak her yıl bir ilimizde düzenlenmekte olup, en sonuncusu Edirne Develi Sanat Galeri'sinde açılmıştır.

Uluslararası Femin Art Kadın Sanatçılar Derneği merkezi Trabzon'da olup, her yıl temmuz ayı içinde yabancı sanatçılarında yer aldığı etkinlikler düzenlemektedir.

“Cumhuriyeti Kutluyoruz Karma Sergisi” 22 Ekim 2018 Pazartesi günü açılacak ve 6 Kasım 2018 Salı tarihine kadar 09.00 - 17.30 saatleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

And SANAT

Tunalı Hilmi Cad. No: 114 / 26,  1. Kat