Yaza Merhaba Konseri-2018

Dostluğun Sesi Vokal Grubu

Yaza Merhaba Konseri

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı Kadınlar Korosunda müzik yapan beş arkadaşın, ayrıca kendi aralarında yapmış oldukları vokal müzik çalışmalarını, yine kendi dostlarını çağırarak çoğaltıp oluşturdukları bir grup olması nedeniyle isimleri “Dostluğun Sesi Vokal Grubu” olmuştur.

Bu yeni grup Sevda- Cenap And Müzik Vakfı’nın müzik kursları bünyesinde Ocak 2016’da provalara başlayan grup, çalışmalarını ilk günden bu yana Şef Zuhal Kaynar ile birlikte sürdürmektedir.

İlk konserlerini 21 Aralık 2016 yılında Vakfın Kavaklıdere’de ki yeni sanatsal buluşma noktası olan And Sanat’ta yeni yıl konseri olarak veren grup, sonrasında yine And Sanat, Türk Amerikan Derneği, Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi gibi Ankara da farklı kurumlarda konserler vermiştir.

Müzikle, sevgi ve dostlukla ilişkilerini sürdüren grubun Yaza Merhaba konseri 23 Mayıs 2018 Çarşamba akşamı saat 19.00’da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Piyano eşliğini Canberk Özen’in yapacağı her yaştan her meslekten 20 kadından oluşan grubun 17 esere ses vereceği bu konser halka açık ve ücretsizdir.