37. Uluslararası Ankara Müzik Festivali Afiş Yarışması Sonuçlandı

Sevda – Cenap And Müzik Vakfı
“37. Uluslararası Ankara Müzik Festivali”
Afiş Yarışması Sonuçlandı

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı tarafından 36 yıldır aralıksız, azim ve özveri ile düzenlenen Uluslararası Ankara Müzik Festivali’nin afişleri 3 yıldır Vakıf tarafından düzenlenen afiş yarışması ile belirleniyor.

4-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 37. Uluslararası Ankara Müzik Festivali Afişi’ni belirlemek üzere düzenlenen yarışma sonuçlandı ve 37. Festivalin tüm görselleri ile basılı materyallerinde kullanılacak tasarım belirlendi.

60 kişinin 116 tasarımla katıldığı yarışmanın Prof. Tevfik Fikret Uçar,  Prof. Namık Kemal Sarıkavak,  Prof. Dr. Levent Merçin, Öğr. Gör. Murat Dorkip, Öğr. Gör. Ömer Durmaz,  Yrd. Doc. Halime Türkkan, Öğr. Gör. Savaş Çekiç, SCA Müzik Vakfı Başkanı Ali Başman, SCA Müzik Vakfı Başkan Yardımcısı Murat Başman, SCA Müzik Vakfı Genel Sekreteri Pınar Alpay Yüksel’den oluşan jürisinin değerlendirmeleri sonucunda Kayahan Kaya oybirliği ile birinciliğe layık görülmüştür.

Yarışmanın ikincilik ödülünü Rıdvan Şimşek, üçüncülük ödülünü Ahmet Ünsal almış, mansiyon ödüllerine ise Hazal Kardeş, Kübra Canlı ve Tuğba Yazıcı Kılıç seçilmiştir.

Ödül alan tasarımcıları kutluyor, yarışmamıza katılan tüm tasarımcılara ve değerli katkılarından ötürü Jüri üyelerimize, Vakfımıza ve Festivalimize gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz.

Üç yıldır olduğu gibi sergilenmeye layık bulunan ilk 20 tasarım festival sırasında And Sanat’ta sanatseverlerin beğenisine sunulacak.