Öz Şarkısını Duyuran Keman │ Suna KAN

Yazar: Müşerref Hekimoğlu
Yayın: Sevda-Cenap And Müzik Vakfı

Baskısı Tükendi...

Beş yaşındayken kemana başlaya, 12 yaşındayken çıkarılan özel yasayla İdil Biret’le birlikte yurtdışına eğitime gönderilen olağanüstü bir müzik yeteneği… Üstün bir teknik ve duyarlı bir yorum gücünün sahibi… Çoksesli-evrensel müziğin yaygınlaşması için çaba sarfeden, Anadolu’yu karış karış dolaşan bir devrimci… Türk bestecilerinin eserlerini yurtdışında tanıtan bir sanat elçisi… Solistliğini halkın müzik kültürünü arttırmaya adayan bir devlet Ana… 1996’da, İdil Biret’le birlikte, Sevda-Cenap And Müzik Vakfı’nın Onur Ödülü Altın Madalyası ile ödüllendirildi.

Bu kitapta, yakın dostu gazeteci-yazar Müşerref Hekimoğlu’nun kaleminden, bu önemli keman virtüözünün fırtınalı yaşam öyküsünü bulacaksınız.

Yayını satın almak isterseniz lütfen

WhatsApp: 0532 618 22 80. den iletişime geçiniz.